Scope: The new open concept studio at the DesignTWG office promotes a user friendly environment and collaborative learning space. The high ceiling provides a liberating atmosphere for the designers. Large space allocated for the samples room provides our designers with access to a large range of materials to explore through the designing process of a project.

Elements of Design:

  • Open concept studio space to promote a collaborative working environment with individual large workstations
  • Two large meeting rooms create a private environment for private meetings and discussions
  • The kitchen space is enclosed which still maintaining a connection to the open studio with a large feature opening

Features:

  • The walls, doors and graphic screen all utilize the company branding and feature company colours
  • Large yellow false ceiling creates a bold element at the entrance into the office
  • Double height collaborative working space for designers